"Maisemamatka Kolille"

Tilausajot

Tarjoamme tilausajopalvelua 1-33 henkilölle Linja-autolla, pikkubusseilla ja takseilla.

Nykyaikaisen kalustomme "lippulaiva" on uusi, edustava 33-paikkainen tilausajobussi, vuosimallia 2023. Kuvia kalustostamme löydät Instagram sivuilta: https://www.instagram.com/kolintaksi/?hl=fi

Lisäksi käytettävissä on kaksi uutta 23-paikkaista Mercedes Benz Sprinter bussia, vuosimallia 2023 ja 2022, sekä 19-paikkainen bussi ja 5 kpl tilatakseja 1-8 henkilölle. 

Yrityksellämme on vankka kokemus, vahva Kolin ja Pohjois-Karjalan paikallistuntemus, ystävällinen ja avulias henkilökunta. Laskemme mielellämme tarjouksia kaikkiin kuljetustarpeisiin. Autamme tarvittaessa matkan suunnittelussa alusta aina turvalliseen kotimatkaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omalta kylältä, kirkonkylältä tai kaupungista. asiakaspalvelu@kolintaksi.fi tai puhelimella 020 741 4391

Tilausajot

Suunnitteletko matkaa Kolille? Me odotamme jo sinua! Tarjoamme tilausajopalvelua 1-48 henkilölle Linja-autolla, pikkubussilla ja takseilla.

Joensuu - Koli

Tarjoamme välille Joensuu-Koli Lentokenttäkuljetukset, tilausajot, kimppataksin, yhteysliikenteen rautatie- sekä linja-autoasemilta.